Schoolschaatsen 2018

 

Klikt u HIER om uw school aan te melden voor het schoolschaatsen. 

Geachte schooldirectie,

Sporten en een gezonde levensstijl zijn twee onderwerpen waar SABIC zich graag voor inzet. Dit jaar is SABIC in Bergen op Zoom een driejarige samenwerking aangegaan met de F!TFabriek. Waarbij sporten en een gezonde levensstijl promoot in de gemeente Bergen op Zoom centraal staat. We hebben ons altijd betrokken gevoeld bij de gemeenschap en proberen via sponsoring of de SABIC Volunteers ons steentje bij te dragen.

Als onderdeel van deze samenwerking bieden we dit jaar aan de groepen 6/7/8 in de gemeente Bergen op Zoom het schoolschaatsen weer aan. In samenwerking met de F!TFabriek, het CIOS en StaBoz, kunnen de groepen 6/7/8 gratis de schaatslessen volgen, dit is inclusief schaatshuur maar mochten kinderen zelf schaatsen ter beschikking hebben dan uiteraard graag mee laten nemen.

Het inschrijven voor het schaatsen verloopt zoals gebruikelijk en kan vanaf nu t/m 5 november 2018 .

Mochten er na 17:00 op 5 november 2018 nog vrije plaatsen zijn, dan zullen deze vanaf dinsdag 6 november beschikbaar komen. Scholen kunnen zich vanaf 12:00 inschrijven op deze vrije plaatsen. Dit betekent dat als de planning vol zit er geen extra uren/plaatsen beschikbaar zijn.

RANDVOORWAARDEN SCHOOLSCHAATSEN

Er is een maximaal aantal leerlingen dat per keer op de schaatsbaan mag. Op die manier kunnen de CIOS-studenten, die de lessen geven, meer aandacht kunnen geven aan de kinderen en aan de kwaliteit van de lessen! Dit kan wel tot gevolg hebben dat het rooster op een gegeven moment vol is. Er is geen vrij schaatsen op deze momenten.

Het schoolschaatsen voor de basisscholen uit de gemeente Bergen op Zoom valt onder de gebruikelijke voorwaarden gesteld door StaBoz en de F!TFabriek en is niet inwisselbaar voor geld of andere diensten. De inschrijving is pas definitief als er een bevestiging is ontvangen door de F!TFabriek. Leerlingen dienen zelf voor schaatsen te zorgen. Mochten ze geen schaatsen hebben, dan kunnen de kinderen gebruikmaken van de schaatsen van de ijsbaan. Deelname is op eigen risico.

 

Om het schaatsgenot voor de leerlingen zo groot mogelijk te maken, willen wij u vragen met het volgende rekening te houden:


- 10 t/m 17 december 2018: Schoolschaatsen ALLEEN voor basisonderwijs
- 18 t/m 21 december 2018: Schoolschaatsen ALLEEN voor voortgezet onderwijs

- Op woensdagmiddagen GEEN schoolschaatsen 
- Voor de schaatslessen van de basisscholen hanteren we een maximum van 70 leerlingen per tijdvak. Hieronder ziet u het aantal nog vrije plekken. Dit overzicht wordt continu bijgewerkt. Gelieve eerst te controleren of er nog ruimte beschikbaar is in het tijdvak van uw keuze.

Prijs Voortgezet onderwijs:
€ 4,- per leerling inclusief schaatshuur. Eigen schaatsen zijn ook toegestaan.
Prijs Basisonderwijs:
Gratis

Eigen schaatsen zijn ook toegestaan (geen noren).
Handschoenen verplicht. 

Schaatsduur maximaal 1 uur voor basisonderwijs en 2 uur voor voortgezet onderwijs.

Klikt u HIER om uw school aan te melden voor het schoolschaatsen. 

Nogmaals:
- 10 t/m 17 december 2018: Schoolschaatsen ALLEEN voor basisonderwijs
- 18 t/m 21 december 2018: Schoolschaatsen ALLEEN voor voortgezet onderwijs